Hoteluri si Pensiuni

 HOTEL RAPSODIA BOTOŞANI ****

            

ADRESA: jud. Botoşani, Str. Cuza Vodă nr. 4, Botoşani.

TELEFON: 0317146835

SITE: www.hotelrapsodia.ro

DESCRIERE: - este un hotel de 4 stele, situat in municipiul Botosani, in frumoasa regiune a            Moldovei. Hotel Rapsodia vă oferă o atmosferă plăcută îmbinând eleganţa modernă cu servicii de calitate şi ospitalitate desăvârşită. Hotelul este localizat la doar 27 km de Aeroportul Salcea - Suceava şi la câteva minute distanţă de obiective de interes, precum Teatrul Mihai Eminescu, Muzeul Judeţean Botoşani Filarmonica Botoşani, centru de shopping, magazine de suveniruri şi alte locuri de divertisment.

Hotelul dispune de un număr de 150 de camere, modernizate, dotate cu minibar, internet, telefon în camera, tv şi seif. Hotelul este dotat cu 4 lifturi, parcare subterană, wireless, plata cu cardul. Inclus în preţul camerei este şi micul dejun în stil bufet- suedez. De asemenea se pune la dispozitie sala de conferinţe, care este clasată ca fiind cea mai mare din Zona Moldovei, avand o capacitate de 600 de locuri, utilată la cele mai înalte standarde, avand sistem de sonorizare, videoproiectoare, ecrane de proiecţie dirijate electric microfoane, echipament video şi sistem de traducere simultană in 3 limbi.

     HOTEL MARIA BOTOŞANI ****

 

ADRESA: jud. Botoşani, Str. Unirii nr.12, Botosani.

TELEFON: 0231514334

SITE:  http://www.maria-hotel.ro

DESCRIERE: - Hotel Maria beneficiază de o poziţionare centrală, pe strada Unirii, în apropierea Bisericii Rosetti, vis-a-vis de Parcul Mihai Eminescu.

Hotelul Maria vine în întâmpinarea turiştilor cu 2 apartamente, 10 duble twin, 5 camere triple si 11 camere matrimoniale clasificate la 3 stele si 1 apartament deluxe, 10 duble matrimoniale, 8 junior suite si 2 camere triple la categoria de 4 stele. Diferenţa dintre cele doua categorii este doar de spaţiu, dotările sunt       aceleaşi: sistem de climatizare, grup sanitar propriu, internet wireless, telefon, televizor, mini-bar. De asemenea, hotelul pune la dispoziţia clienţilor săi piscina exterioară şi un centru SPA. In incinta hotelului se regăsesc saloane speciale unde se pot organiza conferinţe, întruniri sau petreceri de familie. In cadrul restaurantului hotelului, ce însumează un numar total de 800 de locuri, 350 de locuri în interior şi 450 pe terasă, există o lista bogată de meniu, satisfăcând toate exigenţele oaspeţilor complexului.

 

   HOTEL BELVEDERE BOTOŞANI ***

    

ADRESA: jud. Botoşani, bulevardul Mihai Eminescu nr. 67, Botosani.

TELEFON:0231510200

SITE: www.hotelbelvederebotosani.ro

DESCRIERE: Hotel Belvedere beneficiază de o amplasare centrală, la 200 de metri faţă de Parcul Mihai Eminescu, precum şiîn imediată proximitate a altor puncte de interes turistic şi administrativ de mare importanţă din municipiul Botoşani.

Construit într-un vechi conac boieresc, hotelul Belvedere încă mai păstrează, prin arhitectură şi desgin interior, atmosferă clasică şi elegantă a secolului trecut. Cele 57 de camere vin în întampinarea oaspeţilor locaţiei cu urmatoarele facilităţi şi dotări: TV, saltea ortopedică, climatizare individuală, telefon, minibar, seif şi acces gratuit la internet wireless. Pentru cei sosiţi în interes de afaceri, locaţia asigură şi o sală de întruniri şi conferinţe cu o capacitate de 30 de locuri, echipată cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, tablă interactivă şi sistem de sonorizare. Centrul SPA al hotelului Belvedere dispune de saună uscată, aroma saună, baie de aburi, jacuzzi şi reprezintă locul ideal pentru cei dornici de relaxare. De asemenea, în restaurant clienţii se pot delecta cu un meniu bogat în preparate cu specific tradiţional şi international.

 

 

     HOTEL PREMIER BOTOŞANI ***

ADRESA: jud. Botoşani, Str. Pacea, Nr. 45A, Botosani.

TELEFON:0331104015

SITE: www.hotel-botosani.ro

DESCRIERE: - Hotel Premier este localizat la intrarea în municipiul Botoşani, un popas menit să le ofere liniştea şi răgazul necesar turiştilor după un drum lung.

Hotelul Premier dispune de 40 de camere cu o capacitate pentru 80 de persoane, un restaurant cu 120 de locuri, bar cu 50 de locuri, si un salon business de 30 de locuri, care poate fi pus la dispoziţie în special pentru clienţii hotelului, dar şi pentru conferinţe, simpozioane sau alte evenimente ocazionale. De asemenea hotelul dispune de o parcare pentru 80 de locuri.

 

       RESTAURANT-HOTEL REDIU BOTOŞANI ***

ADRESA: Rediu, cod poştal 710378, jud. Botosani.

TELEFON:0231517131

SITE: www.hotel-rediu.ro

DESCRIERE: - Restaurantul – Hotel Rediu este situat la ieşirea din municipiul Botoşani, beneficiind de un peisaj impresionant datorită amplasării sale în pădurea Rediu. Restaurant – Hotel Rediu Botoşani este compus din trei săli de festivităţi diferite ca şi stil, respectiv (Restaurant Clasic cu o capacitate de 400 locuri, Restaurant Latin cu o capacitate de 180 locuri şi Restaurant Modern cu o capacitate de 180 locuri). Preparatele culinare deosebite şi ambientul plăcut fac din acest restaurant-hotel o locaţie selectă.

 

Hotel Tex-Club ****

Bdul Primăverii, nr.33, Botoșani

Tel: 0231-584206

Fax: 0231-580022

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Website: www.texclub.ro

Hotelul Tex-Club este amplasat într-o zonă liniștită de la marginea vestică a orașului Botoșani. Hotelul oferă servicii personalizate, camerele cu aranjamente diferite asigurând o atmosferă intimă.

 

Hotel Europa ***

Str. Poștei, nr.6, Botoșani

Tel: 0231-514977, 0721-387672

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Website: www.complex-europa.com

Hotel Europa este situat în inima oraşului, în imediata apropriere a Centrului Vechi. Hotelul dispune de un număr de 20 de camere spaţioase şi luminoase, fiecare fiind o oază de confort şi lux.

 

HOTEL Tineret *

Bdul Mihai Eminescu, nr.48, Botoșani

Tel: 0231-584108

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Hotel Tineret este un hotel destinat tinerilor sportivi și dispune de 52 locuri de cazare dispuse în apartamente, camere duble și camere triple. Din incinta complexului nu puteau să lipsească o sală de conferințe și un teren de sport.

Pensiunea Casa Lux ***

Situată în Botoşani, Casa Lux oferă camere moderne cu Wi-Fi gratuit şi room service. Este la o plimbare de 10 minute de centrul oraşului şi la o plimbare de 20 de minute de Mall Uvertura.

Toate camerele sunt cu aer condiţionat, au un TV cu televiziune prin cablu şi un minibar.

Calea Națională 167, Botoșani 710001

0231 510 510

 http://pensiuneacasalux.ro/ 

 

    PENSIUNEA BIANCA BOTOŞANI ***

 

ADRESA: jud. Botoşani, Strada Ion Luca Caragiale, Nr. 11, Botosani.

TELEFON:0728 / 216 503

SITE: www.cazare-botoşani.ro

DESCRIERE: - pensiunea Bianca este localizată la o distanţă de aproximativ 2.5 km fată de principalele puncte de interes ale municipiului Botoşani, precum: centrul oraşului şi Parcul Mihai Eminescu. La doar  12 km distanţă se situează principala atracţie turistică a judetului, Centrul Naţional de Studii                 Mihai Eminescu - Ipoteşti.

Pensiunea Bianca este clasificată la categoria de 3 stele, are o capacitate de cazare pentru 52 de    persoane, dispusă în 17 camere: single, duble, triple şi un apartament cu 3 camere pentru 6 persoane. Toate camerele pensiunii dispun de sistem de climatizare, telefon, televizor, grup sanitar propriu cu cabina de duş, frigider şi internet wireless. Restaurantul pensiunii are o capacitate pentru 200 de persoane şi dispune

de jocuri de lumini, tunuri de fum, sonorizare proprie, aer conditionat, instalaţie de baloane de sapun, iar terasa are o capacitate pentru 80 de persoane. In cadrul resturantului pensiunii, turiştii se pot bucura de

preparate tradiţionale româneşti sau cu specific italian, turcesc, spaniol. De asemenea, pesiunea Bianca dispune şi de parcare proprie, supravegheată video. Pensiunea mai pune la dispoziţia clienţilor următoarele facilităţi: fax, cutie de valori, schimb valutar, spălătorie, foişor în curte, grătar/barbeque, seif la receptie şi livrare la domiciliu a preparatelor culinare.

 

 RESTAURANT POPAS LEBĂDA BOTOŞANI

 

ADRESA: Şoseaua  Iaşului, jud. Botosani.

TELEFON: 0751 / 811.775

SITE: www.popaslebada.ro

DESCRIERE: - Restaurantul Popas Lebăda Botoşani este un local select, cu specific românesc, care dispune de Restaurant cu o capacitate de 350 locuri, gradină de vară cu o capacitate de 200 locuri, ceea ce oferă posibilitatea organizării în condiţii optime a diverse evenimente (nunţi, botezuri, cumătrii, aniversări, întâlniri de afaceri etc.) şi este situat la 5 km de Botoşani pe drumul ce duce spre Iaşi.
De asemenea în zilele toride de vară, locaţia dispune de un ştrand. Preparatele unităţii sunt tradiţionale româneşti gătite de personal specializat într-o atmosfera relaxantă departe de zgomotul oraşului.

  PENSIUNEA SPLENDID DOROHOI

 

ADRESA: loc. Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 27, jud. Botosani.

TELEFON: 0231612920

SITE: www.pensiuneasplendid.ro

DESCRIERE: - clădirea pensiunii este declarată monument istoric încă din anul 2004, când a fost clasată ca şi casă în stil clasic, fiind construită în anul 1890.


Pensiunea oferă un spaţiu de cazare modern în regim de 3 stele, prin cele36 camere dubleşi două apartamentede care dispune. Turiştii cazaţi în cadrul pensiunii vor beneficia de toate facilitaţile aferente acestei clasificări şi de acces uşor la toate serviciile pensiunii şi restaurantului de la parter; care îşi întâmpină clienţii într-o locaţie modernizată şi cu un meniu variat, cu specific românesc şi internaţional.

 

PENSIUNEA CASA BOEMA DIN COMUNA MIHAI EMINESCU – JUDEŢUL BOTOŞANI 

 

ADRESA: loc. Cătămărăşti Deal com. Mihai Eminescu, str. A.I. Cuza nr. 27, jud. Botosani.

TELEFON: 0231612920

SITE: www.pensiuneasplendid.ro

DESCRIERE: - Situată în localitatea Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani la numai 7 km faţă de centrul municipiului Botoşani şi la 6 km de principala atracţie turistică a meleagurilor    botoşănene - Memorialul "Mihai Eminescu" Ipoteşti, pensiunea Casa Boema reprezintă opţiunea cea mai sigură şi completă pentru turiştii şi oamenii de afaceri aflaţi în vacanţă, în tranzit, în delegaţie sau la evenimente în Botoşani.

 

Restaurant Vila Magica Dorohoi***

 

Bulevardul Victoriei, Dorohoi 715200

 

0744 959 850

 

POPAS CUCORĂNI

COM. MIHAI EMINESCU, SAT CUCORĂNI, Cod Postal 717252, Jud. BOTOŞANI

www.popascucorani.ro

0725-921 991

Situat la 10 km de oraşul Botoşani, pe şoseaua Botoşani-Dorohoi, restaurantul POPAS CUCORĂNI reprezintă locul ideal pentru familie şi prieteni, un loc unic, completat cu servicii de înaltă calitate şi dotări numeroase, cu personal calificat, amabil şi pregătit în orice moment să vă servească asa cum vă aşteptaţi.

 

 

Publicat în Hoteluri si Pensiuni